RoboMarkets – broker, cez ktorého realizujem nákup a predaj akcií a CFD

Dlho očkávané video o tom akého brokra používam na nákup akcií a CFD. Dozviete sa v ňom prečo som zvolil brokra RoboMarkets Ltd. Čo daná spoločnosť ponúka, aké má poplatky pri nákupe a predaji akcií CFD, cez aké platformy sa realizujú nákupy, ale povieme si niečo aj o nedostatkoch.

Prečo používam na nákup akcií a CFD práve brokra RoboMarkets?

  • Spoločnosť RoboMarkets Ltd je regulovaná Cyperskou komisiou pre cenné papiere a burzu (CySEC).
  • Broker RoboMarkets Ltd je člen ICF, čiže Fondu pre kompenzáciu investorov (ICF). Fond zaisťuje klientom spoločností licencovaných v CySEC kompenzáciu až do výšky 20 000 EUR.
  • Viazaný zástupca v ČR pod dohľadom ČNB.
  • Ochrana proti zápornému zostatku.
  • Žiadne poplatky za vedenie obchodného účtu a za poskytnuté dáta.
  • Žiadne poplatky za vklady a 2x mesačne možnosť vybrať peniaze bez poplatkov v rámci programu „Bezplatný výber prostriedkov“.
  • StocksTrader účty – jednoduchá obchodná platforma, ktorá umožňuje nákup a predaj 1000 vybraných US akcií bez poplatkov pri nákupe aj predaji každej akcie. Na nákup CFD na US akcie, globálne akcie, ETF, indexov, komodít a kryptomien budete potrebovať mať druhý účet, na ktorom je možné obchodovať viac ako 12 000 inštrumentov. Na obchodovanie majú vyvinutú jednoduchú prehľadnú webovú platformu StocksTrader na nákup akcií, CFD a ETF, ktorú sa naučí ovládať za veľmi krátky čas každý, lebo je intuitívna. Nízke poplatky za nákup CFD, ETF a indexov.
Webová platforma StocksTrader
  • Vlastná mobilná platforma StocksTrader Mobile pre iOS a Android na smartfóny a tablety.
Mobilná platforma StocksTrader Mobile
  • ECN účty – vhodné na krátkodobé obchody FOREX (menové páry), CFD na americké akcie, indexy, drahé kovy, ropu a kryptomeny. Pre začiatočníkov doporučujem páku maximálne 1:30 (maximum pre retailových obchodníkov). Obchodná platforma MT4 a MT5 pre Windows aj mac OS. Nízke spready a komision.
  • Pre všetky účty minimálny prvý vklad 100 EUR / 100 USD alebo 2000 CZK.
  • Viac jazyčná podpora 24 hodín 7 dní v týždni, nechýba čeština.

Pred tým ako začnete na ostro obchodovať najskôr si založte demo účty a vyskúšajte si obchodovanie pár mesiacov na nich, aby ste sa naučili v prvom rade obsluhovať obchodné platformy, cvičili si sebadisciplínu a psychiku a nastavili si many management. Odporúčam si výšku vkladu na demo účtoch nastaviť na sumu, s ktorou plánujete začať obchodovať. Ide o to aby ste sa k demo účtu správali rovnako ako k ostrému účtu s reálnymi peniazmi.

Pri krátkodobých obchodoch na ECN účte majte na mysli, že 95% začínajúcich obchodníkov príde o svoj účet do pár mesiacov od jeho založenia.

Ak sa rozhodnete pre RoboMarkets použite môj affiliate link https://www.robomarkets.cz/?a=wbwb alebo kód pre registráciu wbwb. Podporíte tak môj blog a YouTube kanál InvestičnýBlog.sk.

Viac sa dozviete ak si pozriete video nižšie:

Ak sa rozhodnete pre RoboMarkets použite môj affiliate link https://www.robomarkets.cz/?a=wbwb alebo kód pre registráciu wbwb. Podporíte tak môj blog a YouTube kanál InvestičnýBlog.sk.

V prípade, že budete mať nejaké otázky alebo chcieť k danej téme niečo povedať, neváhajte ich napísať do komentáru pod článkom alebo pod videom na YouTube.

Ak pre vás informácie vo videu boli užitočné a video sa vám páčilo, tak ho zdieľajte, alebo mu na YouTube kanáli InvestičnýBlog.sk dajte aspoň palec hore, čím oceníte môj čas a úsilie vynaložené na natočenie a spracovanie videa pre vás. Nezabudnite sa prihlásiť aj na odber videí a ak chcete dostávať informácie o nových publikovaných videách, tak nezabudnite kliknúť aj na zvonček. Ďakujem.

Autor videa nie je zodpovedný za žiadnu stratu pochádzajúcu z investícií, nákupov alebo obchodov založených na akejkoľvek informácii tu zverejnenej. Informácie zverejnené v tomto článku a videu prezentujú len osobné názory, skúsenosti a poznatky autora článku a videa a nepovažujú sa za odporúčania pre konkrétnu osobu alebo návštevníka InvestičnýBlog.sk a YouTube kanálu InvestičnýBlog.sk.

Najpredávanejšie drahé kovy

1 oz zlatá investičná minca American Buffalo o hmotnosti 31,1g, rýdzosti 999,9/1000, v nominálnej hodnote 50 USD, od americkej mincovne The United States Mint.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Zlato
Výrobca:The United States Mint
33,44  s DPH

Výkupná cena: 21.45 €

Minca Kookaburra (Rybárik) 2023 1 oz sa razí v austrálskej štátnej mincovni Perth Mint od roku 1990 s rýdzosťou 999,9/1000 a hmotnosťou 31,1g.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Striebro
Výrobca:The Perth Mint
Najpredávanejšie služby