Kedy, kde a ako predať Investičné zlato a striebro

Kedy, kde a ako predať Investičné zlato a striebro (video)

Na základe Vašej najčastejšej otázky, že „Kedy, kde a ako predať investičné zlato a striebro?“, ktorú dostávam od Vás po prečítaní článku a pozretí videa s názvom „Investičné zlato a striebro len vo fyzickej podobe a domov. Nekupujte papier!“ a „Ako nakupovať investičné zlato a investičné striebro online“ som natočil a publikoval ďalšie video.

Video nájdete nižšie v článku a obsahuje všetky základné informácie vyplývajúce z názvu článku. Preto sa tu nebudem obšírnejšie rozpisovať.

Aké informácie teda nájdete vo videu „Kedy, kde a ako predať Investičné zlato a striebro“?

Vo videu s názvom „Kedy, kde a ako predať Investičné zlato a striebro?“ som sa snažil porozprávať všetko podstatné na túto tému. Dúfam, že som v ňom zodpovedal najzákladnejšie otázky ohľadom predaja (výkupu) Vami zakúpených drahých kovov investičného zlata a investičného striebra.

Nájdete v ňom odpovede na nasledovné otázky:

  • Kedy predať investičné zlato a striebro?
  • Kde a komu predať investičné zlato a striebro?
  • Ako prebieha výkup investičného zlata a striebra?
  • Ako rýchlo sú drahé kovy investičné zlato a investičné striebro likvidné? Teda ako rýchlo budete mať peniaze za predaj na účte.

V prípade, že budete mať na túto tému ďalšie otázky, neváhajte ich napísať do komentáru pod článkom alebo pod videom na YouTube.

Ak pre vás informácie vo videu boli užitočné a video sa vám páčilo, tak ho zdieľajte, alebo mu na YouTube kanáli InvestičnýBlog.sk dajte aspoň palec hore, čím oceníte môj čas a úsilie vynaložené na natočenie a spracovanie videa pre vás. Ďakujem.

Autor videa nie je zodpovedný za žiadnu stratu pochádzajúcu z investícií, nákupov alebo obchodov založených na akejkoľvek informácii tu zverejnenej. Informácie zverejnené v tomto článku a videu prezentujú len osobné názory, skúsenosti a poznatky autora článku a videa a nepovažujú sa za odporúčania pre konkrétnu osobu alebo návštevníka InvestičnýBlog.sk a YouTube kanálu InvestičnýBlog.sk.

Najpredávanejšie drahé kovy

1 oz zlatá investičná minca American Buffalo o hmotnosti 31,1g, rýdzosti 999,9/1000, v nominálnej hodnote 50 USD, od americkej mincovne The United States Mint.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Zlato
Výrobca:The United States Mint
34,12  s DPH

Výkupná cena: 21.02 €

Minca Kookaburra (Rybárik) 2023 1 oz sa razí v austrálskej štátnej mincovni Perth Mint od roku 1990 s rýdzosťou 999,9/1000 a hmotnosťou 31,1g.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Striebro
Výrobca:The Perth Mint
Najpredávanejšie služby