Ekonomika, Investovanie, Trading, Kryptomeny - 4 YouTube kanály ktoré sa oplatí sledovať (video)

Ekonomika, Investovanie, Trading, Kryptomeny – 4 YouTube kanály ktoré sa oplatí sledovať (video)

YouTube kanálov v slovenskom a českom jazyku s kvalitným obsahom z oblasti ekonomika, investovanie, obchodovanie (trading), a Kryptomeny na YouTube nie je veľa. Preto vám vo videu prezradím, ktoré 4 YouTube kanály z týchto oblastí odporúčam sledovať.

Ekonomika

YouTube kanál o ekonomike – Markéta Šichtařová. Videá o ekonomike podané tak, že aj úplný laik ľahko a okamžite pochopí čo sa v ekonomike deje.

Investovanie

YouTube kanál o investovaní – Martin Babocky vám svojimi videami pomôže zorientovať sa v investovaní a poradí vám ako dlhodobo a udržateľne na finančných trhoch zarábať.

Obchodovanie (trading)

YouTube kanál o obchodovaní (tradingu) – Dominik Kovařík – Trading, ktorý obchoduje akcie, komodity, akciové indexy a meny s opciami. Vo svojich videách zdieľa so svojimi odberateľmi čo mu v tradingu a investovaní funguje a čo naopak nie.

Kryptomeny

YouTube kanál o kryptomenách – Bitcoin – Investícia do budúcnosti BFI. Videá, v ktorých sa dozviete všetko o Bitcoine ako aj informácie a novinky zo sveta kryptomien. Aké YouTube kanály s tématikou ekonomika, investovanie, obchodovanie (trading), a Kryptomeny sledujete vy? Napíšte mi prosím ich názvy, prípadne vložte linky na ne dole do komentáru pod článkom. Ak pre vás informácie vo videu boli užitočné a video sa vám páčilo, tak ho zdieľajte, alebo mu na YouTube kanáli InvestičnýBlog.sk dajte aspoň palec hore, čím oceníte môj čas a úsilie vynaložené na natočenie a spracovanie videa pre vás. Nezabudnite sa prihlásiť aj na odber videí a ak chcete dostávať informácie o nových publikovaných videách, tak nezabudnite kliknúť aj na zvonček. Ďakujem. Autor videa nie je zodpovedný za žiadnu stratu pochádzajúcu z investícií, nákupov alebo obchodov založených na akejkoľvek informácii tu zverejnenej. Informácie zverejnené v tomto článku a videu prezentujú len osobné názory, skúsenosti a poznatky autora článku a videa a nepovažujú sa za odporúčania pre konkrétnu osobu alebo návštevníka InvestičnýBlog.sk a YouTube kanálu InvestičnýBlog.sk.
Najpredávanejšie drahé kovy

1 oz zlatá investičná minca American Buffalo o hmotnosti 31,1g, rýdzosti 999,9/1000, v nominálnej hodnote 50 USD, od americkej mincovne The United States Mint.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Zlato
Výrobca:The United States Mint
34,12  s DPH

Výkupná cena: 21.02 €

Minca Kookaburra (Rybárik) 2023 1 oz sa razí v austrálskej štátnej mincovni Perth Mint od roku 1990 s rýdzosťou 999,9/1000 a hmotnosťou 31,1g.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Striebro
Výrobca:The Perth Mint
Najpredávanejšie služby