5x investičná strieborná minca pre odberateľov YouTube kanálu InvestičnýBlog.sk

5x investičná strieborná minca pre odberateľov YouTube kanálu InvestičnýBlog.sk (video)

Video obsah, ktorý pre Vás na YouTube vytváram sa Vám evidentne páči a máte oň záujem, o čom svedčí počet palcov hore pri každom videu ako aj počty komentárov pod videami. YouTube kanál InvestičnýBlog.sk vďaka Vám dosiahol 300 odberateľov za čo Vám veľmi pekne ďakujem.

Ako poďakovanie tu mám pre 5-tich z Vás 1/4 uncovú investičnú striebornú mincu Noah´s Ark, ktorú vydáva Central Bank of Armenia.

Jej motívom sú Noemova archa a hora Ararat. Námetom sa stal biblický príbeh, kde Noe na Boží príkaz postavil archu (plavidlo), aby uchránil svoju rodinu a všetky druhy zvierat pred potopou. Keď potopa ustúpila, archa spočinula na vrchole hory Ararat. Aj napriek tomu, že dnes sa hora Ararat nachádza na území Turecka, je národným symbolom Arménska.

Kto, ako a kedy môže túto investičnú striebornú mincu získať sa dozviete po pozretí videa. Ďakujem. Držím teda všetkým čo sa zapoja palce, nech sa šťastie usmeje práve na Vás.

Investičné strieborné mince venoval internetový obchod s investičným zlatom, striebrom a platinou www.zlatestriebro.sk.

V prípade, že budete mať nejaké ďalšie otázky neváhajte ich napísať do komentáru pod článkom alebo pod videom na YouTube.

Ak pre vás informácie vo videu boli užitočné a video sa vám páčilo, tak ho zdieľajte, alebo mu na YouTube kanáli InvestičnýBlog.sk dajte aspoň palec hore, čím oceníte môj čas a úsilie vynaložené na natočenie a spracovanie videa pre vás. Nezabudnite sa prihlásiť aj na odber videí a ak chcete dostávať informácie o nových publikovaných videách, tak nezabudnite kliknúť aj na zvonček. Ďakujem.

Autor videa nie je zodpovedný za žiadnu stratu pochádzajúcu z investícií, nákupov alebo obchodov založených na akejkoľvek informácii tu zverejnenej. Informácie zverejnené v tomto článku a videu prezentujú len osobné názory, skúsenosti a poznatky autora článku a videa a nepovažujú sa za odporúčania pre konkrétnu osobu alebo návštevníka InvestičnýBlog.sk a YouTube kanálu InvestičnýBlog.sk.

Najpredávanejšie drahé kovy

1 oz zlatá investičná minca American Buffalo o hmotnosti 31,1g, rýdzosti 999,9/1000, v nominálnej hodnote 50 USD, od americkej mincovne The United States Mint.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Zlato
Výrobca:The United States Mint
34,12  s DPH

Výkupná cena: 21.02 €

Minca Kookaburra (Rybárik) 2023 1 oz sa razí v austrálskej štátnej mincovni Perth Mint od roku 1990 s rýdzosťou 999,9/1000 a hmotnosťou 31,1g.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Striebro
Výrobca:The Perth Mint
Najpredávanejšie služby