Investície - 8 možností kam a do čoho investovať (video)

Investície – 8 možností kam a do čoho investovať (video)

Kam a do čoho investovať? Vo videu si povieme o 8-mich najčastejších druhoch investícii, ktoré som zoradil podľa môjho pohľadu od tej najmenej rizikovej po tú najviac rizikovú investíciu. O každej investícii si v skratke povieme základné informácie, aké sú jej výhody a nevýhody ako aj plusy a mínusy každej investície.

Investície som vo videu zoradil nasledovne:

  1. Investície do pozemkov
  2. Investovanie do nehnuteľností
  3. Nákup zberateľských predmetov a starožitností
  4. Nákup drahých kovov (investičné zlato, striebro a platina)
  5. Investovanie do Dlhopisov, ETF, Fondov a Akcií
  6. Obchodovanie na trhu FOREX
  7. Nákup investičných briliantov
  8. Investovanie do kryptomien

V prípade, že budete mať ďalšie otázky alebo budete mať na danú tému iný názor, neváhajte ich napísať do komentáru pod článkom alebo pod videom na YouTube. Ak budete chcieť poradiť alebo pomocť s nákupom Investičného zlata, striebra, platiny alebo s investíciou do Dlhopisov, ETF, Fondov a Akcií neváhajte ma kontaktovať (https://www.linkedin.com/in/peterrakvica/).

Ak pre vás informácie vo videu boli užitočné a video sa vám páčilo, tak ho zdieľajte, alebo mu na YouTube kanáli InvestičnýBlog.sk dajte aspoň palec hore, čím oceníte môj čas a úsilie vynaložené na natočenie a spracovanie videa pre vás. Nezabudnite sa prihlásiť aj na odber videí a ak chcete dostávať informácie o nových publikovaných videách, tak nezabudnite kliknúť aj na zvonček. Ďakujem.

Autor videa nie je zodpovedný za žiadnu stratu pochádzajúcu z investícií, nákupov alebo obchodov založených na akejkoľvek informácii tu zverejnenej. Informácie zverejnené v tomto článku a videu prezentujú len osobné názory, skúsenosti a poznatky autora článku a videa a nepovažujú sa za odporúčania pre konkrétnu osobu alebo návštevníka InvestičnýBlog.sk a YouTube kanálu InvestičnýBlog.sk.

Najpredávanejšie drahé kovy

1 oz zlatá investičná minca American Buffalo o hmotnosti 31,1g, rýdzosti 999,9/1000, v nominálnej hodnote 50 USD, od americkej mincovne The United States Mint.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Zlato
Výrobca:The United States Mint
33,44  s DPH

Výkupná cena: 21.45 €

Minca Kookaburra (Rybárik) 2023 1 oz sa razí v austrálskej štátnej mincovni Perth Mint od roku 1990 s rýdzosťou 999,9/1000 a hmotnosťou 31,1g.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Striebro
Výrobca:The Perth Mint
Najpredávanejšie služby