COVID-19 – dopad na trhy, ekonomiku a nezamestnanosť. Čaká nás najväčšia finančná kríza?

Vo videu nižšie v článku načrtnem aký dopad má a bude mať COVID-19 na finančné trhy, ekonomiku a tiež nezamestnanosť vo svete ale aj u nás na Slovensku.

Analýza hlavného akciového indexu S&P500

Pozrieme sa na akciové indexy a na indexe S&P500 si ukážeme aký prepad dosiahol za posledné tri týždne. Tiež čo nám z technického hľadiska hovorí Fibonacciho postupnosť na akciovom indexe S&P500 a aký vplyv na indexy a akcie bude mať padajúca ekonomika štátov po celom svete v dôsledku koronavírusu.

Svetová hospodárska kríza

Povieme si niečo málo aj o najväčšej hospodárskej kríze, ktorá bola v rokoch 1929 až 1932 a ukážeme si aj prepad akciového indexu počas tejto krízy. Vo videu nájdete aj odpoveď na otázku „Či nás čaká v dôsledku koronavírusu a jeho ekonomických následkov najväčšia finančná kríza v histórii?“. Ako sa to hospodársky a ekonomicky dotkne Slovenska a nás bežných ľudí.

Nezamestnanosť

Neopomenieme ani nezamestnanosť, ktorá sa dotkne ľudí po celom svete a ako na tom budeme u nás na Slovensku. Viac sa už dozviete vo videu.

V prípade, že budete mať nejaké otázky alebo chcieť k danej téme niečo povedať, neváhajte ich napísať do komentáru pod článkom alebo pod videom na YouTube.

Ak pre vás informácie vo videu boli užitočné a video sa vám páčilo, tak ho zdieľajte, alebo mu na YouTube kanáli InvestičnýBlog.sk dajte aspoň palec hore, čím oceníte môj čas a úsilie vynaložené na natočenie a spracovanie videa pre vás. Nezabudnite sa prihlásiť aj na odber videí a ak chcete dostávať informácie o nových publikovaných videách, tak nezabudnite kliknúť aj na zvonček. Ďakujem.

Autor videa nie je zodpovedný za žiadnu stratu pochádzajúcu z investícií, nákupov alebo obchodov založených na akejkoľvek informácii tu zverejnenej. Informácie zverejnené v tomto článku a videu prezentujú len osobné názory, skúsenosti a poznatky autora článku a videa a nepovažujú sa za odporúčania pre konkrétnu osobu alebo návštevníka InvestičnýBlog.sk a YouTube kanálu InvestičnýBlog.sk.

Najpredávanejšie drahé kovy

1 oz zlatá investičná minca American Buffalo o hmotnosti 31,1g, rýdzosti 999,9/1000, v nominálnej hodnote 50 USD, od americkej mincovne The United States Mint.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Zlato
Výrobca:The United States Mint
33,44  s DPH

Výkupná cena: 21.45 €

Minca Kookaburra (Rybárik) 2023 1 oz sa razí v austrálskej štátnej mincovni Perth Mint od roku 1990 s rýdzosťou 999,9/1000 a hmotnosťou 31,1g.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Striebro
Výrobca:The Perth Mint
Najpredávanejšie služby