Čo si obliecť na dôležité stretnutie

Čo si obliecť na dôležité stretnutie

Dôležitým stretnutím, na ktorom vám záleží, môže byť pracovný pohovor, stretnutie s obchodným partnerom, firemný večer alebo konferencia. Ak nejde o žiadne kreatívne odvetvie, mali by ste sa riadiť spoločenskou etiketou. Jasné, že ak pôjdete na pohovor na pozíciu grafičky v reklamnej agentúre, určite viac zaujmete s kabelkou Desigual ako s obyčajnou čiernou. Ak je však toto stretnutie spoločenského charakteru, držte sa etikety. A čo hovorí o oblečení?

Oblečenie pre mužov

Košeľa by mala byť samozrejmosťou a nech vám ani nenapadne obliekať si tú s krátkym rukávom. Najlepšia je biela košeľa, vyhnite sa farbám ako červená, tmavomodrá či oranžová. Ak je teplo a atmosféra je uvoľnená, môžete si vyhrnúť rukávy. Sako si berte iba k tým oficiálnejším príležitostiam. K takým by nemala chýbať ani kravata, ideálne jednofarebná, koniec kravaty by sa mal dotýkať začiatku pracky na opasku.
Opasok zlaďte s farbou topánok. Ak máte čierne topánky Bugatti, aj váš opasok by mal byť čierny. Čo sa týka doplnkov, tak čím menej, tým lepšie. Ideálne iba manžetové gombíky, vreckovka v chlopni a hodinky s koženým náramkom. Dnes sa nemusíte báť oživiť váš outfit ani pestrofarebnými ponožkami, ktoré si dovolia nosiť aj prezidenti najväčších svetových firiem. A keď máte sako, nezabudnite na jednu z najdôležitejších vecí – spodný gombík na saku musí byť vždy rozopnutý.

Dámske outdoorové a športové tričká

Oblečenie pre ženy

Opäť, ak sa bavíme o oficiálnej príležitosti a nie nejakom pohovore na módnu poradkyňu, stavte na klasiku. Môžte si vybrať dvojdielny kostým alebo sukne po kolená a k ním jednoduché topy. Ideálna je biela blúzka s nie veľkým výstrihom. Lodičky so zatvorenou špičkou by mali byť samozrejmosťou, ale dnes už nemusíte striktne vyberať iba čierne. Pokojne to môžete trochu osviežiť farbami, ale opatrne, nech vyzeráte ako omaľovanka. Pekný účes, manikúra a jemný make-up sú tiež samozrejmosťou. A aké doplnky? Jednoduchá listová kabelka je úplne super. Vyberte si iba jeden výraznejší šperk, ostatné zvoľte jednoduchšie a jemnejšie. Ak všetko dodržíte, vaše stretnutie nemôže skončiť zle.

Najpredávanejšie drahé kovy

1 oz zlatá investičná minca American Buffalo o hmotnosti 31,1g, rýdzosti 999,9/1000, v nominálnej hodnote 50 USD, od americkej mincovne The United States Mint.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Zlato
Výrobca:The United States Mint
33,44  s DPH

Výkupná cena: 21.45 €

Minca Kookaburra (Rybárik) 2023 1 oz sa razí v austrálskej štátnej mincovni Perth Mint od roku 1990 s rýdzosťou 999,9/1000 a hmotnosťou 31,1g.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Striebro
Výrobca:The Perth Mint
Najpredávanejšie služby