Ako správne používať krabice a obaly v podnikaní?

Ako správne používať krabice a obaly v podnikaní?

Máte internetový obchod a posielate tovar zákazníkom alebo vyrábate produkty, ktoré je nutné do niečoho zabaliť? Tak to ste už určite museli uvažovať o vhodnom obale alebo krabiciach, potrebných pri vašom podnikaní. Využívate však naplno ich potenciál?

Poďme sa spolu pozrieť na to, prečo sú dôležité a aké možnosti máte pri krabiciach a obaloch, aby ste podporili svoje podnikanie aj takýmto spôsobom.

Obal vášho výrobku je dôležitejší, ako si možno myslíte

Pútavý obal predáva a zaujímavé balenia produktov na seba dokážu okamžite strhnúť pozornosť. Zákazník sa mnohokrát pri nakupovaní rozhoduje podľa toho, ako ho zaujme obal, na čo poukazujú aj rôzne spotrebiteľské prieskumy. Dajte si preto záležať na tom, aký dojem obalom zanecháte. Snažte sa kvalitu svojho produktu odraziť aj navonok.

Baľte inak ako konkurencia

Platí to pre prepravné krabice na zásielky z internetových obchodov, krabice určené pre produkty, rovnako aj pre obaly na objednávky so sebou, najčastejšie v oblasti rýchleho občerstvenia. Odlíšiť sa a vyniknúť je ten najlepší spôsob, ako dostať svoju značku do povedomia zákazníkov a ukázať, že vo vašom podnikaní je každý detail dôležitý.

Vyberte si vhodný formát a doprajte mu unikátnu potlač

Záleží vám na životnom prostredí? Máte možnosť zvoliť si ekologické krabice z recyklovaného papiera. Máte chuť sa poriadne pohrať s dizajnom vášho balenia? Smelo do toho, na výber máte rôzne druhy obalov rozmanitých formátov – poštové krabice, krabice so zamozatváracím vekom, darčekové krabičky, produktové krabice, škatule z dekoratívnych papierov…

Podkladový materiál otvára ďalšie možnosti

Nielen tvary a formáty, ale aj rôzne druhy podkladov a farieb papiera, ktoré máte na výber, vám pomôžu vytvoriť unikátny obal, aký určite u zákazníkov vyvolá výborný dojem. Možností je neúrekom, takže si budete môcť kombinovať všetko podľa svojich predstáv. Pri uvažovaní o tom, aký hrubý by mal obal byť, nezabudnite myslieť na to, čo budete do krabíc baliť, aby bol dostatočne pevný na plánovaný obsah a zvládol ho počas prepravy spoľahlivo ochrániť pred poškodením.

Krabica typu rukáv vám pomôže vynoviť súčasný dizajn

Máte už svoje vlastné krabice, no potrebujete napríklad upozorniť na špeciálnu ponuku, alebo len chcete vylepšiť ich súčasný dizajn? Krabica typu rukáv môže slúžiť pokojne aj ako prebal na váš aktuálny obal.

Kvalitná potlač je čerešničkou na torte

Chcete si byť istí, že vaše krabice sa v záplave ostatných nestratia? Vyskúšajte zvýrazniť niektoré prvky grafického dizanu napríklad UV lakom alebo sa rozhodnite pre zušľachtenie lesklou či matnou fóliou v závislosti od toho, ktorá možnosť sa viac hodí k vášmu podnikaniu. Zákazníci budú mať už vďaka krabici pocit, že si dopriali výnimočný tovar prémiovej kvality.

U profesionálov v justprint.sk môžete svoje podnikanie vybaviť presne takým obalovým materiálom, aký potrebujete. Prezrite si ponuku krabíc a vyskladajte si ich na mieru za dostupné ceny. Zviditeľnite svoju značku!

Najpredávanejšie drahé kovy

1 oz zlatá investičná minca American Buffalo o hmotnosti 31,1g, rýdzosti 999,9/1000, v nominálnej hodnote 50 USD, od americkej mincovne The United States Mint.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Zlato
Výrobca:The United States Mint
34,12  s DPH

Výkupná cena: 21.02 €

Minca Kookaburra (Rybárik) 2023 1 oz sa razí v austrálskej štátnej mincovni Perth Mint od roku 1990 s rýdzosťou 999,9/1000 a hmotnosťou 31,1g.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Striebro
Výrobca:The Perth Mint
Najpredávanejšie služby