Ako prevziať kontrolu nad vašou poštou?

Ako prevziať kontrolu nad vašou poštou?

Počuli ste o virtuálnom sídle? Je to úspešná novinka, ktorá si vďaka svojim výhodám získava stále viac záujemcov. Virtuálne sídlo je vhodné pre začínajúcich podnikateľov, ktorí potrebujú znížiť svoje počiatočné náklady tým, že si zriadia svoje sídlo vo virtuálnom svete. S novou adresou v dobrej lokalite sa registruje vo verejnom zozname (ORSR) a podnikateľ sa potom môže pustiť do podnikania.

Podobne však môže dopadnúť aj obyčajný človek, fyzická osoba, ktorá pre svoj život potrebuje pobyt. Občan SR ho môže získať aj na základe práva užívania nehnuteľnosti, v ktorej sa trvalo zdržiava. Ako deti ho nadobudneme narodením v mieste bydliska našich rodičov, lenže časom dospievame a spoznávame nové veci, nových ľudí a možnosti, ktoré nás môžu „zaviať“ iným smerom.

Ak nemáte to šťastie a nemohli si postaviť svoj vlastný a vysnívaný domov na obľúbenom mieste, musíte sa spoliehať na iné možnosti, možno podnájom. Tu však môže nastať problém. Pokiaľ potrebujete pre svoje pohodlie a základný komfort získať trvalý pobyt, existuje riešenie.

3 dôležité faktory, na ktoré sa sústreďte

Prenájom špeciálnej poštovej adresy, alebo ak chcete poštovej schránky je pohodlný spôsob, ako zlepšiť váš doterajší život. S nami by ste sa mali pozrieť na to, čo všetko potrebujete o tejto službe vedieť. V prvom rade sú to tri základné faktory, ktoré budú vaše rozhodnutie ovplyvňovať:

  • Dĺžka doby prenájmu adresy
  • Poskytované služby
  • Fyzické umiestnenie

Ak budete teda pri najbližšej príležitosti donútení uvažovať nad prechodným pobytom, rozhodujte sa podľa týchto vecí.

Dĺžka prenájmu

Mojpobox poskytuje prenájom trvalého alebo prechodného pobytu na obdobie minimálne jedného roka. To znamená, že po vyplnení objednávkového formulára a zaslaní úradne overených dokumentov, vám spoločnosť zašle 100 % zálohovú faktúru za toto obdobie, ktorou po jej uhradení budete zapísaní na príslušnom úrade. Získate tak svoju plne označenú poštovú schránku na vami zvolené obdobie a pobyt, ktorý vám dáva právo využívať výhody občana hlavného mesta SR.

Služby

Obavy o veľkosť a kapacitu poštovej schránky mať nemusíte. Vďaka internetovému priestoru sa do nej zmestí viac než si myslíte. SMS alebo emailová notifikácia vás o doručení upozorní ešte v ten deň, kedy pošta dorazila do schránky, takže nič nepremeškáte.

Poloha

Hlavnou výhodou je, že ste priamo v centre diania. Na základe trvalého pobytu v Bratislave využívate služby občana tohto mesta. Máte zľavu na cestovanie, nemôžu vám odoprieť zdravotnú starostlivosť a prístup vašich detí do výchovno-vzdelávacích zariadení. Nikto z rodinných príslušníkov sa navyše nedozvie o vašej pošte, ktorá by mohla byť dôvodom na posmech a pohŕdanie.

Služba Mojpobox je pohodlný spôsob, ako prevziať kontrolu nad tým, kedy a ako budete dostávať vašu poštu. Je to obzvlášť užitočné aj v prípade pokiaľ chcete oddeliť vašu firemnú korešpondenciu od tej súkromnej. Možností je teda naozaj niekoľko, treba ich len vedieť dobre využiť.

Najpredávanejšie drahé kovy

1 oz zlatá investičná minca American Buffalo o hmotnosti 31,1g, rýdzosti 999,9/1000, v nominálnej hodnote 50 USD, od americkej mincovne The United States Mint.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Zlato
Výrobca:The United States Mint
33,44  s DPH

Výkupná cena: 21.45 €

Minca Kookaburra (Rybárik) 2023 1 oz sa razí v austrálskej štátnej mincovni Perth Mint od roku 1990 s rýdzosťou 999,9/1000 a hmotnosťou 31,1g.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Striebro
Výrobca:The Perth Mint
Najpredávanejšie služby