Mesačné archívy: september 2015

Drahé kovy - Investičné zlato, striebro, platina. Investovanie - Akcie, CFD, ETF a kryptomeny | InvestičnýBlog.sk

Drahé kovy - Investičné zlato, striebro, platina. Investovanie - Akcie, CFD, ETF a kryptomeny | InvestičnýBlog.skInvestičné zlato a striebro len vo fyzickej podobe a domov. Nekupujte papier!

Investičné zlato a striebro len vo fyzickej podobe a domov. Nekupujte papier!

Ak chcete investovať do investičného zlata a striebra, tak nakupujte jedine investičné zlato a striebro vo fyzickej podobe a vždy s doručením domov. Nakupujte len v overených internetových obchodoch s niekoľkoročnou históriou. Internetové obchody ponúkajú investičné zlato a striebro aktuálne za najlepšie ceny.

Drahé kovy - Investičné zlato, striebro, platina. Investovanie - Akcie, CFD, ETF a kryptomeny | InvestičnýBlog.skInvestičné životné poistenie, rizikové životné poistenie a podielové fondy

Investičné životné poistenie, rizikové životné poistenie a podielové fondy

Stretávam sa v poslednej dobe s názorom na investičné životné poistenie, že je to prežitok, že je drahé, výhodné len pre poisťovňu a že klient si tu nič nenasporí. Lepšie je sporiť si na dôchodok cez podielové fondy a poistiť sa rizikovým životným poistením.

Drahé kovy - Investičné zlato, striebro, platina. Investovanie - Akcie, CFD, ETF a kryptomeny | InvestičnýBlog.skO čom budú videá na YouTube kanáli InvestičnýBlog.sk a kedy budú publikované?

O čom budú videá na YouTube kanáli InvestičnýBlog.sk a kedy budú publikované?

Na základe pozitívnych ohlasov na mnou urobených pár videí a zverejnených na YouTube kanáli InvestičnýBlog.sk som sa rozhodol, že budem natáčať a publikovať videá na tento kanál s pravidelnosťou a tiež na určité témy.

Drahé kovy - Investičné zlato, striebro, platina. Investovanie - Akcie, CFD, ETF a kryptomeny | InvestičnýBlog.skÚrazové poistenie, pripoistenia a poistné sumy

Úrazové poistenie, pripoistenia a poistné sumy

V pokračovaní článku o úrazovom poistení (Úrazové poistenie, mýty a prax) by som sa chcel sústrediť na vysvetlenie voľby pripoistení a výške poistných súm. Je veľmi podstatné stanoviť poistné sumy, z dôvodu poistného plnenia aby potom nevyznelo smiešne.