Odkaz mladým - nestaňte sa otrokmi finančného systému

Odkaz mladým – nestaňte sa otrokmi finančného systému

Natočil som video, kde mladých ľudí vystríham pred navyšovaním pravidelných mesačných výdajov viazaných na dlhšie obdobia, ktoré z nich postupne spravia finančných otrokov systému. Vo videu formou príkladov uvádzam ako z dôvodu ich netrpezlivosti nabaľujú na seba pravidelné mesačné výdaje formou zmlúv s viazanosťou, spotrebných úverov, leasingov a hypoték.

Natočené video nie je určené len mladým ľuďom, ale všetkým, ktorí chcú žiť kľudnejším životom bez finančného tlaku, ktorý im spôsobujú ich dlhodobé viazané pravidelné mesačné výdaje poväčšine pôžičkového a úverovéhop charakteru. Odkaz tohoto videa by mal byť, že:

„lepšie je si dlhodobo sporiť ako splácať“,

nakoľko keď si pár mesiacov sporiť nebudete, tak sa nič, tak hrozné nestane, len si oddialite nadobudnutie veci, na ktorú si sporíte.

Ak sa Vám video páčilo, tak ho zdieľajte, čím najlepšie oceníte môj čas, ktorý som mu venoval alebo dajte videu aspoň palec hore, aby som vedel, že o takýto druh videí máte záujem. V prípade, že máte na veci spomenuté vo videu iný názor, alebo máte iné skúsenosti, tak neváhajte článok alebo video obohatiť svojim komentárom pod článkom alebo videom na YouTube.

Ďakujem, že ste si video pozreli až dokonca. Ak chcete dostávať upozornenia na ďalšie pridané videá, tak sa prihláste na odber videí na našom YouTube kanáli InvestičnýBlog.sk a kliknite aj na zvonček pre nastavenie notifikácií.

Najpredávanejšie drahé kovy

1 oz zlatá investičná minca American Buffalo o hmotnosti 31,1g, rýdzosti 999,9/1000, v nominálnej hodnote 50 USD, od americkej mincovne The United States Mint.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Zlato
Výrobca:The United States Mint
33,44  s DPH

Výkupná cena: 21.45 €

Minca Kookaburra (Rybárik) 2023 1 oz sa razí v austrálskej štátnej mincovni Perth Mint od roku 1990 s rýdzosťou 999,9/1000 a hmotnosťou 31,1g.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Striebro
Výrobca:The Perth Mint
Najpredávanejšie služby